4 Portioner
4
Kött
skivor ryggbiff
msk smör
tsk salt
krm svartpeppar
Sallad
g champinjoner
Nudlar
g sallad
st Småtomater
msk olivolja
Garnering
Dressing
dl Teriyakisås
msk sesamfrön
Sallad
- Skär champinjonerna i skivor. Rosta sesamfrön i en torr, het stekpanna. Ta upp dem.
- Dela salladen i bitar och blanda runt den med 1 tsk olja 1/2 minut. Lägg upp salladen på 4 tallrikar gärna djupa. Blanda ihop dressingen.
- Stek champinjonerna. Krydda med hälften av salt och peppar.
Kött
- Stek köttet i smör i stekpannan tills det är rosa inuti, ca 1 1/2 minut på varje sida. Ta upp och låt det vila några minuter.
- Skär köttet i tunna skivor. Krydda med resterande salt och peppar.
Servering
- Dekorera med småtomater jämte. Häll över dressingen på köttet och strö över sesamfrön.