4 Portioner

4

Kött


skivor ryggbiff

msk smör

tsk salt

krm svartpeppar

Sallad


g champinjoner

Nudlar

g sallad

st Småtomater

msk olivolja

Garnering


Dressing

dl Teriyakisås

msk sesamfrön

Sallad


  1. Skär champinjonerna i skivor. Rosta sesamfrön i en torr, het stekpanna. Ta upp dem.
  2. Dela salladen i bitar och blanda runt den med 1 tsk olja 1/2 minut. Lägg upp salladen på 4 tallrikar gärna djupa. Blanda ihop dressingen.
  3. Stek champinjonerna. Krydda med hälften av salt och peppar.

Kött


  1. Stek köttet i smör i stekpannan tills det är rosa inuti, ca 1 1/2 minut på varje sida. Ta upp och låt det vila några minuter.
  2. Skär köttet i tunna skivor. Krydda med resterande salt och peppar.

Servering


  1. Dekorera med småtomater jämte. Häll över dressingen på köttet och strö över sesamfrön.