4 Portioner
4
Kyckling
st kycklingfileér
msk smör
st tomat
kruka basilika
msk dijonsenap
dl vispgrädde
st vitlöksklyftor
dl Crème fraîche
dl ost
krm salt
krm svartpeppar
Tillbehör
g haricots verts
st potatis
kyckling
- Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfileerna och dela dom i mindre bitar. Stek i smör så att de får en fin yta.
- Tärna tomaterna. Lägg fileerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.
- Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med creme fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 minuter.
Tillbehör
- Koka haricot vertes i lättsaltat vatten i någon minut. skiva potatisen och lägg på en oljad form och tillaga i ugnen. Servera med kycklingen.