4 Portioner

4

Kyckling


st kycklingfileér

msk smör

st tomat

kruka basilika

msk dijonsenap

dl vispgrädde

st vitlöksklyftor

dl Crème fraîche

dl ost

krm salt

krm svartpeppar

Tillbehör


g haricots verts

st potatis

kyckling


  1. Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfileerna och dela dom i mindre bitar. Stek i smör så att de får en fin yta.
  2. Tärna tomaterna. Lägg fileerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.
  3. Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med creme fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 minuter.

Tillbehör


  1. Koka haricot vertes i lättsaltat vatten i någon minut. skiva potatisen och lägg på en oljad form och tillaga i ugnen. Servera med kycklingen.